Nem hagyott ki egyetlen bajnoki vagy barátságos mérkőzést sem negyven év alatt. Gazsó László, a jánossomorjai labdarúgócsapat intézője kapta a város idei sportdíját.

 

Különleges hűséget jutalmazott az önkormányzat szerdán. Az idei Jánossomorja Város Sportdíja kitüntetést Gazsó Lászlónak adta át Dr. Kurunczi Károly polgármester az éves közmeghallgatáson. Az indoklásban elmondta, az önzetlenül segítő Laci bácsi 1970 óta folyamatosan lát el különböző feladatokat az egyesületnél. Korábban szertárosként, később gondnokként tevékenykedett, majd mind a mai napig intézőként dolgozik. Feladatait lelkiismeretesen, becsülettel végzi. Közel harminc elnököt és edzőt búcsúztatott, ám ő a posztján maradt. Negyven éve egyetlen bajnoki és barátságos mérkőzésről sem hiányzott. A díjazott az őt e szerelmében is támogató felesége társaságában vette át a díjat, és fogadta a tapsokat, gratulációkat.

Gazsó László televíziónknak felidézte, volt hogy lemaradt a csapat buszáról, és egy-egy ismerősét kellett megkérnie, hogy személyautóval vigye őt a focisták után, de mindig sikerült odaérnie.

HT

-hirdetés- -hirdetés-