Radványi Tamásnak, a Jánossomorja Rascals védőjének ítélték oda a MOBSSz Év Baseball Játékosa díjat 2011-ben. Tamást kimagasló eredménnyel, magasan választották a legjobbnak, mögötte csapattársa Nagy Gábor végzett.

 

A baseball.hu közölte, a szövetség szavazásán 5 első és 1 második hellyel 22 pontot gyűjtött a jánososmorjai fiatal tehetség, ezzel 12 ponttal előzte meg a második helyezettet. A harmadik helyet az Óbuda játékosa, Zalabai Zsolt szerezte meg.

A szakportál kiemelte Radványi Tamás teljesítményét: „Radványi a Rascals kezdő ütőjeként .426-os átlagot hozott össze, 6 dupla, 2 tripla és 1 homerun is gazdagított statisztikáit. Amint bázisra került megállíthatatlan volt, 37(!) bázist lopott el, miközben mindösszesen kétszer szedték le. Az Eb selejtezőn is hozta a formáját, .462-es ütésátlaggal az egész torna 4. legjobb ütője volt. Hat biztos ütését szerzett, ettől több (hét ütés) csak egy spanyol játékosnak jött össze.”

A MOBSSz Év Serdülő Játékosa díjat Szuhi Levente, az Óbuda Brick Factory játékosa nyerte. Az Év Softball Játékosa pedig Mattick Viktória, a Szentendre Sleepwalkers dobójátékosa lett.

HT

-hirdetés- -hirdetés-