Százegyedszerre lépett pályára kék-fehér mezben Mikhely Zoltán a Jánossomorja felnőtt labdarúgója. A játékos kihagyás nélkül, mindig kezdőként játszotta végig a több mint 9000 percet, három év alatt. Agilitása, szorgalma minden játékos számára példa lehet az egyesület vezetése szerint, akik különleges ajándékokkal köszöntötték játékosukat a Kapuvár elleni mérkőzés előtt.

 

Egy meglepődött játékost éljeneztek meg a kezdőcsapatok a vasárnapi Jánossomorja – Kapuvár megyei első osztályú labdarúgó mérkőzés előtt (3-0). A 22 éves Mikhely Zoltán egy 100-as számú mezt és egy kiadós üveg italt vehetett át a JSE vezetőségétől a pályán.

A különleges eredmény mellé kiváló játék is párosul. Mint azt Tesch Ferenc elnök elmondta, az ETO utánpótlásánál nevelkedett jánossomorjai fiatal akaratos, hajtós, felelősségteljes és a harcot soha fel nem adó játékos, aki jó társakkal a megyei első osztály egyik legjobb játékát nyújtja a középpályán. – „Fiatal kora ellenére példa lehet minden jánossomorjai sportolónak.”

Mikhely Zoltán két mérkőzéssel ezelőtt méltóképpen tette fel a koronát teljesítményére, amikor a Petőháza ellen a bajnokság egyik legszebb gólját rúgta, negyven méterről ragasztotta a labdát a kapu felső sarkába. (Lásd videónkat)

HT

-hirdetés- -hirdetés-