Aszfaltozzák a Rákóczi utcát, épülnek a szegélyek és a buszöblök. Hamarosan a lassító szigetek kialakítása és a végleges kopóréteg terítése következik. A városban és környékén folyó munkálatok várhatóan befejeződnek a június 30-i határidőre.

 

Pénteken és szombaton aszfaltozzák a 86-os főút szentpéteri, belterületi szakaszát, itt félpályás útlezárásra, és az ide torkolló utcák felőli forgalom időközönkénti korlátozására számítsanak a közlekedők. Főként az Ady Endre utca kereszteződése előtti munkálatok jelenthetnek nagyobb kényelmetlenséget a közlekedőknek. A kötőréteg terítése után a végleges kopóréteg fektetése következik majd. A kopóréteg Bősárkány felől már elérte a város szélét.

A település határaiba tervezett lassító szigetek előzetes, villamos munkálatai is hamarosan befejeződnek. Ezután, pár hét múlva kezdődhet majd az építés, hiszen ilyenkor már folyamatosan biztosítani kell a terület éjszakai megvilágítását. A császárréti kanyar ívkorrekciója június elején, közepén várható, ahogy a buszmegállók teljes kiépítése is.

A kivitelező Teerag-Asdag felhívta a figyelmet arra is, hogy az autópálya csomópontját június 4-én és 5-én, az első, teljes kamionstoppos hétvégén marják. Ekkor kisebb forgalomkorlátozásra és várakozásra számítsanak az erre közlekedők.

HT

-hirdetés- -hirdetés-