Testvértelepülésünk tehetséges felnőtt énekesei mutatkoztak be a művelődési házban. A nagyfödémesi kultúrház által létrehozott amatőr énekes csoport világslágerekkel lépett színpadra. Üdvözölhettünk a korábbi, nagy sikerű födémesi fellépésekről ismert előadókat, de még a település polgármestere is dalra fakadt.

 

Valóban szűnni nem akarónak tűnő vastaps és visszázás marasztalta a színpadon a Dalolj velünk című est előadóit tegnap este a művelődési házban. A fellépők is meglepődtek a Jánossomorján aratott sikeren.

Testvértelepülésünkön többször rendeztek már énekes tehetségkutató versenyt. Az így kialakult társulatból szerveződött a mai est fellépő-gárdája is, akik most Jánossomorján is megmutatták tehetségüket. A több korábbi fellépésről ismert nagyfödémesi előadó mellett Gőgh Ferenc polgármester is a mikrofon elé állt, főként kedvence, Zámbó Jimmy dalaival.

Városunkban minden évben többször vendégszerepelnek testvértelepülésünk előadói, a siker mögött pedig nem csak a kiváló produkciók állnak. Száraz Erzsébetszervező szerint a hosszú múltra visszatekintő, sikeres települési kapcsolat során igazi személyes baráti kapcsolatok is létrejöttek már. Ezek pedig megmutatkoznak a fogadtatáson is, bármelyik fél vendégeskedéséről is legyen szó.

A közel kétórás műsorban a modern és régi, szlovák és magyar slágerek is helyet kaptak. A tervek szerint a produkciót az idei Gödör Napokon is láthatják majd a helyi lakosok.
HT
-hirdetés- -hirdetés-