Első helyet szerzett a Jánossomorja Rascals serdülő baseball csapata a vasárnap Nagykovácsiban tartott Második Téli Teremtornán. A körmérkőzéseken három győzelemmel és egy döntetlennel kerültek az ötcsapatos mezőny élére a mieink.

A nagykovácsi Amerikai Iskola másodszor rendezett téli, fedett pályás kupát a serdülő bajnokság csapatai számára. A Rascalson kívül Szentendre, Óbuda, Érd 1 és Érd 2 csapatai indultak a megmérettetésen, ami az edzők szerint kiváló alkalom a téli, mérkőzésmentes időszakban a gyakorlásra, felkészülésre.

Fekete Csaba edző elmondta, a jánosi csapat ugyanazt a kiváló teljesítményt nyújtotta, mint két hete, egy hasonló téli teremtornán. Akkor a verseny egy rájátszásos lebonyolítása miatt nem sikerült jobb eredményt elérni. Most körmérkőzéseken bizonyultak a legjobbnak a jánosiak, ráadásul a legtöbb pontot szerezték a mérkőzések során. Az ottani edzők külön kiemelték Diós István, Kiss Mátyás páros poszton nyújtott, összehangolt teljesítményét, és Laffer Kristófjátékát.
HT
-hirdetés- -hirdetés-