Szépséghiba nélkül nyerte el a mosonmagyaróvári teremlabdarúgó Téli Kupát a JSE 2003-as korosztályos csapata. A Király József vezette gárda a döntőben 5:1-re verte Ménfőcsanakot, akitől tavaly ugyanitt vereséget szenvedett.

2011 február 12-én, a mosonmagyaróvári MOGAC csarnokban , a Mosonmagyaróvári ITE által szervezett meghívásos teremtornán a JSE mellett a kapuvári Nebuló FC, a mosonmagyaróvári MITE, valamint a Ménfőcsanak ESK korosztályos csapata vetélkedett. Mint azt Madarász Tibor a JSE utánpótlás edzője elmondta, a Király József vezette csapat az első mérkőzésen a Nebuló FC csapatát győzte le 6:1 -re. – „A második mérkőzésen a házigazda MITE együttesét 2.0 arányban fektettük két vállra. A döntőt idén is a Ménfőcsanak gárdájával játszottuk, akik ellen tavaly 1:0 arányban vereséget szenvedtünk. A döntőben a gyerekek tovább folytatták látványos játékukat, amely eredményeként 4:1 győzelemmel elhódították a korosztályos 1. helyet, vele a téli kupát. A tornán jelenlévő csapatok képviselői elismerően szóltak a gyerekek játékáról, méltó helyre került idén is az 1. helyért járó serleg.”

A csapat: Maglódi Péter, Kelemen Erik, Stall Gábor, Gáncs Botond, Tóth Dániel, Tóth Áron, Lasz Szabolcs, Szőke Kristóf, Buglyó Botond, Fábián Dominik

Eredmények: 
Nebuló ellen:6-1 Góllövök: Lasz Sz,2,Kelemen E.1,Stall G,1,Buglyó B.2 gól.
Mite ellen:2-0 – Lasz és Buglyó 1-1 gól,
Ménfőcsanak ellen 5-1, – Buglyó 2, Lasz 1,Gáncs 1 és Kelemen E.1 gól

Munkatársunktól

-hirdetés- -hirdetés-