Második helyről várhatja a folytatást a JSE felnőtt labdarúgó csapata az utolsó őszi forduló után, vagyis egyelőre a tavalyi év végi sorrend érvényesül a tabellán. A Győrszemere gárdája mindössze két ponttal előzi meg a mieinket, így márciustól bármely mérkőzés döntő fontosságú lehet. Ahogy az ifiknek és a serdülőknek is, akik szintén a legmagasabb fokon végezhetnek tavaszra.

 

Tizenöt meccsen nyolc kapott gól a JSE őszi mérlege, tehát idén is a hazai kék-fehér hátsó alakzat zár a legjobban a megyei első osztályban. A tabella éllovasa, a győrszemerei gárda védelme ezzel szemben tizennégyszer kapitulált.
Nagyok
A támadók közül Bognár Gábor teljesítménye tűnik ki, aki folyamatosan harcban áll a gólkirályi címért, eddig tíz találattal a második helyen áll. Az utolsó fordulókban talált magára a legutóbbi tavasz gólfelelőse, Nagy Gergely. A csatár hét találatából hatot az utolsó három mérkőzésen szerzett.
A Koroncó elleni záró fordulóban például mesterhármast ért el. A csapat is brillírozott, az első félidőben ötöt rámoltak be a hetedik helyezett hálójába, idegenben.
Szintén hét gólnál jár Cseri Gergely, aki idén ősszel képtelen volt kis gólt rúgni, szinte valamennyi találata távoli, látványos bomba volt.
Ifik
A nagy csapat koroncói teljesítményét is túlszárnyalta az U19-es gárda. Ők 10-2-es győzelemmel tértek haza az utolsó, idegenbeli fordulóról. Nem is csoda, hogy vezetik a tabellát, bár a Petőháza, elmaradt mérkőzését pótolva még beelőzheti ifistáinkat. Tisztán látszik az előrelépés a tavalyi idényhez képest – akkor hatodik helyen végzett a csapat. Zalka Péter játékosai 26-3-as gólkülönbséggel hozták az utolsó két fordulót, és legrosszabb esetben is őszi másodikak. Szűcs Kristófholtversenyben vezeti a góllövő listát 16 találattal, a harmadik helyen pedig két JSE játékos osztozik, Eke Bálint és Herczeg Olivér, 13-13 góllal.
Serdülő
Szintén a képzeletbeli dobogó második helyén tanyázik a serdülő csapat, tizenhárom őszi forduló után. Egy elmaradt mérkőzésük van, de így sem érhetik be a Kimle gárdáját, ám pozíciójuk megőrzéséhez mindenképpen nyerniük kell az ötödik helyen álló Lébény otthonában. Herczeg Olivér 36 találattal vezeti a mosonmagyaróvári csoport góllövő listáját, mögötte Madarász Márk a második 30 góllal – a harmadik helyen szereplő kimlei csatár „mindössze” 24-szer volt eredményes, 13 forduló alatt.
Tavaszi kilátások
A JSE labdarúgó csapatai esélyesek arra, hogy a tavaszi szezon végén a legfényesebb érmet szerezzék meg, a dobogós hely pedig szinte biztosnak tűnik mindhárom fronton.
Prátser
-hirdetés- -hirdetés-