Már az őszi mérkőzésekre koncentrálnak edzéseiken a jánossomorjai baseballosok. A nyár azonban a felkészülésé volt, ami során több válogatott sikerrel is büszkélkedhetett a Rascals.

 

A felnőttek az első négy hely egyikéért küzdenek a nemrég kezdődött rájátszásban, a serdülők pedig az idén először rendezett kadett magyar kupa mérkőzésein vesznek részt Debrecenben a hétvégén.

Sikeres nyaralások

A magyar serdülő válogatott augusztusban Olaszországban szerepelt egy nemzetközi felkészülési tornán, 12 nemzeti válogatott között. Bár a magyar csapat nem szerepelt fényesen, a három jánossomorjai kerettag, Divós István, Divós Sándor és Laffer Kristóf jó teljesítményt nyújtott a szövetségi kapitány szerint. Divós Sándor a torna legsportszerűbb játékosa címet kapta.

A junior nemzeti válogatott is két Rascals játékossal, Radványi Tamással és Dragonics Péterrel a soraiban vett részt nyáron a szlovákiai, B csoportos Európa Bajnokságon, ahol szintén kiváló jánossomorjai teljesítményeket láthattak a szurkolók.

A felnőttek nyári, csehországi felkészülési tornáján a hat Közép-Európai csapat közül a második helyet szerezték meg a magyarok. Itt négy jánossomorjai játékos lépett a pályára: Jánó András, Radványi Tamás, Felsővári Gergő és Nagy Krisztián. 

HT

-hirdetés- -hirdetés-