Szerkesztőségünkhöz eljuttatott nyílt levélben fejezte ki megrendültségét a Jánossomorjai Sportegyesület, hiszen a Philadelphiában életét vesztett hanságligeti fiatal a tavaly bajnokságot nyert U19-es csapat meghatározó tagja volt.

 

A sajtóban azóta nyilvánosságot látott: mindkét fiatal halálát fulladás okozta, a baleset körülményeit még vizsgálják. A csoportot fogadó szervezet elnöke John Oostdyk arra is utalt, elképzelhető, hogy Szabolcs még kisegítette Dórát a roncsból, ő azonban már nem jutott ki, és sajnos Dóra sem ért a felszínre. Erre az utalhat, hogy a fiú holtteste a hajó alá szorult, míg Dórát sok száz méterrel lejjebb találták meg a folyóban – írják hazai lapok.

 

Az áldozatok tiszteletére a hétvégén megemlékezést tartanak Philadelphiában. A túlélők hétfőn vagy kedden utazhatnak haza, a holttestek hazaszállításának időpontját még nem tudni, azzal meg kell várni a vizsgálatok lezárását.

HT

A JSE levele

In Memoriam…

Megdöbbenve értesültünk a tragédiáról: Amerikában baleset ért egy magyar diákcsoportot, két magyar diák eltűnt. Ahogy a hírek csordogáltak, egyre nyilvánvalóbb lett, hogy az egyikük, Szabolcs, mindig csendes, szerény, azonban csapatáért mindenre kész labdarúgónk, aki a 2009. évben U19-es bajnokságot nyert csapat oszlopos tagja volt. Kezdetben abban bíztunk, hogy tévedtünk, aztán a csodában, hogy élve előkerül. Később kiderült a szomorú valóság. Szabi nincs köztünk többé. 

Ígérjük, megőrizzük emléked, mely szívünkben örökké élni fog.

A JSE vezetősége a játékosok és a szurkolók

Milyen az ”Isten”?
Annak szíve nincsen!
Fiatalon veszi el
Kit sokan szeretnek!

Sokan szeretjük őt,
A lányt, a fiút,
A nőt, a férfiút!
Mégis elveszi Ő!

Fájó az üresség
Mi belül tör ki!
Fájó, mert nem él
Kit szerettünk Mi!

-hirdetés- -hirdetés-