Minden valószínűség szerint nem jánossomorjai lehetett az a nő, akinek a holttestére tegnap bukkantak rá Pusztasomorján, a településtől egy kilométerre, egy út szélén. A test feltehetően hetek óta ott hevert, ez nehezíti az azonosítást, ám a rendőrség már kizárta az idegenkezűséget.

Úgy tudjuk, egy kutyát sétáltató házaspár talált rá tegnap déltájban a holttestre, akik azonnal értesítették a hatóságokat. Az egyelőre ismeretlen nő egy út széli barázdában feküdt, a Bercsényi utca végi Mária-képoszloptól mintegy egy kilométerre a Hanság irányába. A helyszínelést az is nehezítette, hogy a terület nehezen járható, a holttestet is egy helyi lakos terepjárójával tudták csak kihozni. Annyit megtudtunk, a hölgy nem jánossomorjai illetőségű volt, gyanítható, hogy a környékről egy korábban eltűnt személy lehet a tragikus eset áldozata.

A rendőrség egyelőre csak annyit közölt, külsérelmi nyomok nem találhatók a testen, az idegenkezűséget kizárták. Bővebb információkat azonban csak a vizsgálatok lezárultával ígértek.

Hauptmann Tamás

-hirdetés- -hirdetés-