Sztárfellépőkkel is kiegészítette idén a Gödör Napok szervezői gárdája a helyi produkciókat, de újdonság az is, hogy a civil utcában lehetősége nyílik a helyi szervezeteknek a bemutatkozásra. A hőség ellenére több százan látogattak ki tegnap a somorjai játszó- és pihenőparkba.

A rendezvény a somorjai búcsút és az államalapítás ünnepét kovácsolja össze, ezzel a céllal tették két évvel ezelőtt augusztus huszadikára a korábban civil kezdeményezésként 2005-ben létrejött rendezvényt. Azóta töretlenül színvonalas, minden korosztály számára érdekes programokkal várja a kilátogatókat. A szerdai napon a helyi produkciókat kiegészítve Lola is színpadra lépett, aki – elsöprőnek nem nevezhető – sikert aratott, elsősorban a gyermekek körében.

A helyi fellépők mellett a mai napon vendégszereplő lesz a nagyfödémesi Mákvirágok színjátszócsoport, és Somló Tamás koncertje várja az érdeklődőket. Újdonság az idén először megrendezendő kutyaszépségverseny. Az estét búcsúi bál koronázza. Akárcsak tegnap, a gyermekeket ma is várja többek között arcfestés, lovaglás, légvár, trambulin és különböző népi játékok.

Harasztos Emese

 

-hirdetés- -hirdetés-