A jánossomorjai baseball-parkban tartott edzőtábort a magyar baseball válogatott a hétvégén. A tréningek mellett edzőmérkőzés várt az ország legjobbjaira, ellenfelük egy osztrák klubcsapat, a Stock City Cubs volt. Több helyi játékos is a válogatott keret tagja.

Az esős idő ellenére megtartották mind az edzéseket, mind a vasárnapi mérkőzést a helyi baseball pályán. Utóbbin a magyar válogatott 6-5-re győzedelmeskedett az osztrák Stock City Cubs klubcsapata fölött. A jánossomorjai játékosok közül Radványi Tamás, Kiss Szabolcs és Jánó András szereztek pontot, de Varsics Tamás és Nagy Krisztián is kivették a részük a játékból. Felsővári Gergely szintén kerettag, ő most azonban nem lépett pályára. Évente négyszer, négy helyszínen tart edzőtábort a válogatott, köztük városunkban is.

A Jánossomorja Rascals előző hétvégén szintén játszott hazai pályán. Vasárnap a Szentendre Sleepwalkerst fogadták,  a rosszul indult meccsen bár lefaragtak előnyükből a jánossomorjaiak, a végjátékban alul maradtak, az eredmény 14-13 lett. A csapat jelenleg az NBI előkelő harmadik helyén áll.
HE

-hirdetés- -hirdetés-