Öngyilkossági kísérletet fékeztek meg a helyi rendőrök: két alkalommal is megpróbált a vasúti sínekre feküdni egy helyi fiatalember múlt héten.

Értesüléseink szerint elsőként a vasúti átjárnál tapogatta a síneket, figyelve az érkező tehervonatot, de ott a járókelők lebeszélték. Később a vasútállomáson próbálkozott újra. Itt a vasútállomáson dolgozó forgalmistának tűnt fel a sínek között kóválygó férfi, és értesítette a rendőröket. A helyi járőrök a helyszínre érve megpróbálták lebeszélni szándékáról a sínekre feküdni akaró férfit, és kisvártatva sikerrel is jártak. Értesítették az orvost is, majd a férfit mentő szállította a pszichiátriára. A labilis idegzetű, alkalmi munkákból élő férfi a rendőrség szerint már többször kísérelt meg öngyilkosságot.

Figyelmetlenül fordulhatott

 

Bár a vizsgálat még nem zárult le, az eddigiek alapján úgy tűnik, a Fiat típusú személyautót vezető hölgy nem győződött meg arról, hogy balra kanyarodásakor a mögötte haladó Yamaha típusú motorkerékpár már előzésbe kezdett annál a balesetnél, ami május harmincadikán történt az Andau felé vezető úton.

A hírek szerint a motorkerékpár igyekezett, de már nem tudta elkerülni az ütközést. Fékezéskor megcsúszott, és az autó bal hátuljának csapódott. A motort vezető férfi akkor súlyos, de nem életveszélyes sérülést, lábcsonttörést szenvedett, a hölgy könnyebben sérült.

HT

-hirdetés- -hirdetés-