Jobbára csak a csapattagok jelentek meg a Jánossomorja Sportegyesület idei első, pénteki közgyűlésén, amely, a helyi „civil” sportszeretők hiányában csak kis szünet után vált döntésképessé. Így minden más javaslat nélkül tárgyalták meg a JSE idei költségvetését és 2008-as teljesítményét, amellyel egyébként elégedett a tagság.

Alapvetően sikeresnek értékelték az évet a jelenlévők, minden szakosztályt érintve. A karate tavaly, a kevés érdeklődő miatt nem állíthatott ki verseny-keretet, ám idén bíznak a népszerűsödésben. A kosarasok és a tekecsapat is elismerésben részesült, de az elnök kiemelte a – teljesen szponzori támogatásból működő – lovasszakosztályt is. Amely, főként Fazekas Csilla kiváló versenyeredményeink köszönhetően messze vitte a város hírnevét , fogalmazott Tesch Ferenc elnök.

Az idén év végére már magas létszámra feltöltődött utánpótlás csapatok, de a serdülő és az ifi gárdák is gratulációkkal mehettek haza. A felnőtt labdarúgóktól azonban még jobb eredményeket várnak, mint a mostani 9. helyezés. A tabella felső házába várják az év végi landolást a vezetők.

A gazdasági kérdések is szóba kerültek. Tavaly 17 és fél millió forintból gazdálkodott a szervezet. A helyi önkormányzattól idén két millióval kevesebbet, 12 és fél millió forintot kaptak. Az eddig hiányzó szponzori támogatásokban még reménykednek a vezetők, a helyi cégeket is érintő válság ellenére.

HT
-hirdetés- -hirdetés-