Hasznos kritikákat és elismeréseket is begyűjtött a Cintia Wellness Club az április negyedikén megrendezett 7. Flesch Táncfesztiválon Mosonmagyaróváron. Bár már ötödszörre szerepeltek ezen a versenyen, csak egyszer jutottak eddig a döntőig a jánossomorjaiak. Szombaton ez másodszor is sikerült.

A jánossomorján működő Cintia Fit Dance amatőr csoportjai már 5. alkalommal vettek részt a megmérettetésen, és ezidáig csupán egyszer sikerült a döntőbe jutniuk. Most a felsős korcsoportú Cheer Sisters igen magas színvonalú mezőnyben a 6. helyen jutott tovább a döntőbe, ahol majd nyolc csoport közül kerül ki a három dobogós helyezett.

Idén minden korcsoportban indítottak produkciót a helyiek. Mint az Nagy Katalin a gyerekek felkészítője elmondta: „Az alsósok nem kaptak elegendő pontszámot a továbbjutáshoz. Az apróságok állandó létszámukhoz képest annak harmadával képviselték a csoportot. Ezt a zsűri dicsérettel értékelte. A középiskolások között induló W&B Szurkolócsapat felnőttekkel is versenybe szállva az igen előkelő 2. helyen jutott tovább a döntő megmérettetésre. A zsűri alapos, a csoportokat nem kímélő kemény kritikával illette a felkészítőket, segítve ezzel a további felkészülést. Ezek után adott a feladat: a két Cintiás csoport dupla edzésekkel, a zsűri kritikáit szem előtt tartva intenzíven gyakorol, hogy a május 18-i döntőben a maximumot nyújthassa.”

A táncfesztiválon indulók:

Pink Pompon:  Hess Alexandra (ovis), Módos Réka (alsós), Zwonitschek Roxána (alsós), Kovács Melinda (alsós)

Cheer Sisters: Varga Cintia, Szűcs Anett, Rubin Júlia, Majlinger Liza, Leitner Zsófia, Németh Petra, Fülöp Laura, Kővári Zsuzsanna

W&B Szurkolócsapat: Varga Cintia, Unger Annamária, Jójárt Evelin, Sipőcz Vivien, Telek Szandra, Varga Roberta, Harasztos Márta, Péter-Héderi Adrienn

A döntő másnapján, április 19-én a csoport összesen 17 különböző koreográfiával Csabrendekre utazik, hogy részt vegyen egy országos szintű minősítő táncversenyen.

Munkatársunktól

-hirdetés- -hirdetés-