Két betöréshez is hívták a rendőröket kedden Jánossomorján. A szemben álló ház tetején dolgozók figyelmével nem számolt az a férfi, aki fényes nappal lopott el több zsák gabonát a postával szembeni raktárból. A művelődési házból pedig technikai eszközöket vittek el.

Hétfő éjjel ismeretlenek a művelődési házba surrantak be egy nyitott ablakot belökve. Színpadi technikai eszközöket, erősítőket, egy magnódecket és egy keverőt tulajdonítottak el, nagyjából 100 ezer forintos értékben. A rendőrség várja azok jelentkezését, akik információval rendelkeznek az ügyről, esetleg eladásra kínálták nekik az eszközöket.

A művelődési házból aztán a postával szembeni gabonaraktárakhoz mentek a rendőrök. Itt ismeretlen tettes feltörte a kaput, a raktárajtót és  tízezer forintos nagyságrendben több zsák gabonát vitt el fényes nappal, több fordulóban. A férfit a közelben dolgozó ácsok vették észre, és értesítették a polgárőrséget. A polgárőr nyomába eredt a két zsákot kerékpárján toló férfinak, aki a zsákokat ledobva kereket oldott.

HT

-hirdetés- -hirdetés-