Egy nyolc napon túl gyógyuló és egy könnyebb sérüléssel, plusz egy autóhoz vágott kólásüveggel zárult egy verekedés a szentjánosi pizzériában. A vita egy osztrák és egy magyar asztaltársaság között tört ki.

Vacsora közben szólalkozott össze két asztaltársaság egy szentjánosi pizzériában múlt csütörtökön, este kilenc után. A rendőrség információi szerint a vita azért tört ki, mert az egyik osztrák állampolgárokból álló társaság hangoskodását nehezményezte a szomszéd asztalnál ülő három fiatal helyi férfi.

Úgy tudjuk, megjegyzéseket is tettek a hangoskodókra, amit a hét fős osztrák társaságban ülő egyik helyi illetőségű osztrák állampolgár megértett, és kisvártatva olyannyira felháborodott, hogy felpattanva, ököllel vett elégtételt.

Az erős testalkatú osztrák férfi az egyik fiatal magyarnak nyolc napon túl gyógyuló orrcsonttörést, társának könnyebb sérüléseket okozott. Miután többen is felháborodtak a történteken a vendéglőben, az osztrák társaság menekülőre fogta, valószínűleg nem hiába, ugyanis az elhajtó kocsijukhoz még egy üdítős üveget is hozzávágtak a hírek szerint. Később a verekedő jelentkezett a rendőrségen, hogy tisztázzák az esetet.

Az ügyben a mosonmagyaróvári rendőrség folytatja az eljárást és a tanúk meghallgatását – tájékoztatott a helyi rendőrőrs.

HT

-hirdetés- -hirdetés-