Megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés
Jánossomorja-Fertőszentmiklós 1-2 (0-0) 
A megszokottnál kevesebben, mintegy kettőszázötvenen tekintették meg a tabella ötödikje elleni találkozót. S bár sejteni lehetett, hogy nehéz mérkőzés vár a fiúkra, többen újabb gólzáporos győzelemre számítottak. Sajnos mára csak a zápor maradt.

A mérkőzés előtt már sejteni lehetett, a kiadó eső rányomja bélyegét a mérkőzésre. Természetesen a nézők itták meg a „felhők levét”, értékelhetetlen, szép mozdulatok hiányában eseménytelen, unalmas félidőt láthattak. Mindkét oldalon csupán egy-egy lehetőség volt, nálunk Jankovic, amott Ábrahám hibázta el kísértetiesen hasonló ziccerét. A második félidőt viszont meglepően jól kezdtük, a nyolcadik percben megszereztük a vezetést. Világi szélről beadott labdáját Fuhrmann lőtte kapura , a vendégek kapusa pedig bevédte a lövést (1-0). Az öröm nem tartott sokáig, a vendégek öt percen belül egyenlítettek. Egy ártalmatlan szögletre Bella rosszul mozdult ki, az üresen álló Varga néhány méterről fejelt a hálóba (1-1). Csapatunk a találat után ugyan magához ragadta az irányítást, a mai napon enerváltan és pontatlanul játszottunk, meddővé téve fölényünket. Már lassan elkönyveltük az egy pontot, de jött Kalmár, és megszerezte a győztes gólt. Egy beívelést Pint könnyelműen az üresen álló Kalmár elé fejelt, a támadó kapásból Bella kapujába bombázott (1-2). Az utolsó negyed órára Király József becserélte magát, azonban sokat nem tudott már hozzá tenni ő sem. A mérkőzést az összeszedettebb, a győzelmet jobban akaró gárda nyerte meg, sajnos –az edző szavaival élve- ma még a döntetlen is bravúr lett volna.

Ifjúsági csapatunk ma győztesen vonulhatott le a pályáról, 2-1-es győzelmet arattak a Fertőszentmiklós hasonló korú csapata ellen. Folytatás jövő héten Ménfőcsanakon.

Csizmazia Gergely

-hirdetés- -hirdetés-