A közelgő május elseje mellett már a nyári programok is szóba kerültek szerdán a civil fórum idei második ülésén. Ha nem is fő fellépőként, de különböző programjaikkal a majális szerves részeként a helyi szervezetek is kint lesznek a focipályán.

Az idei majális sztárvendégei a fiataloknak és az idősebb jampecoknak egyaránt kedveznek, a rock zenében mozgó No Thanx és a reggae-t magyarító Cozombolis mellett a huszonotödik születésnapját idén ünneplő és a címben is említett refrént jegyző Dolly Roll is fellép majd Jánossomorján. Természetesen visszatérnek a hagyományos programok is, idén is lesz játszóház, vattacukor és csapolt sör.

Mesterségükből tartanak bemutatót a kutyaiskola két-és négylábú tagjai, de tánc, valamint énekes produkciók is várják majd a munka ünnepén a sörsátor vendégeit. Jó ebédhez szól majd a nóta is, a pörköltfőző verseny finomságait ugyanis autentikus cigányzenére fogyaszthatjuk el.

A művelődési házban tartott találkozón a következő negyedév eseményei is napirendre kerültek, többek között a búcsúi programok, illetve a gyermeknap és a Gödör-napok rendezvényei, amik a korábbi években már megszokott módon, a helyi civil szervezetek szoros együttműködésével zajlanak le idén is. Újdonság, hogy felmerült egy Polgárőr-nap megrendezésének ötlete is.

Legközelebb negyed év múlva ül össze újra a fórum, akkor azonban már Jánossomorja őszi és téli programjairól, illetve az azok lebonyolításában való részvételről tárgyalnak a részt vevő egyesületek, illetve civil szervezetek.

VD

-hirdetés- -hirdetés-