Megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés, Jánossomorja-Öttevény 2-2 (2-1)
A tabella 3. helyezettje látogatott ma városunkba, a felfokozott várakozás és a kellemes időjárás miatt több mint háromszázan látták a helyszínen a mérkőzést.

JSE: Bella-Göblyös, Kertész, Pint, Minarik, Fuhrmann, Király, Mikhely, Kompis, Világi, Jankovic

ÖTC: Kokas-Herm, Mészáros, Molnár, Szári, Tóth, Király, Moór, Tandari, Tollár, Konrád
Gsz.: Király J. (2) illetve Király N.(2)
Sárga lap: Kertész
Csere: Minarik helyett Mátyás
Fuhrmann helyett Jánó
Konrád helyett Csonka
A mérkőzés előtt igencsak fogadkoztak a hazaiak, sajnos a pályán ennek nyomát sem látta az, aki jegyet váltott a mérkőzésre. Nyoma sem volt a korábbi hetekben megszokott gyors és támadó szellemű játéknak, Jankovic külön őrzőt kapott, Világi pedig nagyon gyenge formában volt. Az ellenfél gárdája viszont a tabellán elfoglalt helyezésének megfelelően igyekezett ránk erőltetni az akaratát, Király Nándor fejese nyomán 0-1-re alakult az eredmény. Az igazi helyzet nélkül játszó hazaiak játékos edzője Király József szinte a semmiből kiegyenlített, jó 30 méteres lövése a bal felső sarokban kötött ki (1-1) a 29. percben. Evés közben jön meg az étvágy, négy perccel később ismét Király volt eredményes, ezúttal egy szabadrúgást tekert be Kokas kapujába (2-1). A csapat ekkor felpörögni látszott, sajnos rövid ideig szinte a teljes második félidőt elajándékoztuk, pontatlanul, sok hibával elképzeléstelenül játszottunk. Szerencsénkre az Öttevényi helyzeteket rendre megállítottuk, Minarik vagy épp Bella volt jókor jó helyen. A 76. percben aztán már a fiatal jánossomorjai kapuvédő is tehetetlen volt, Király Nándor közeli lövésébe csak belekapni tudott, a labda nagy nehezen a hálóba vánszorgott (2-2). Küzdelmes, szép gólokban gazdag első félidő után sajnos csapnivalóan gyenge második következett. Csapatunk ma rengeteg hibával játszott, sőt egyetlen valamire való gólhelyzet nélkül.

Király József : Ígérem, ilyen rosszul soha többé nem játszunk, az egy pont kudarc, még ha a tabella harmadikja ellen játszottunk is. Az egész csapat csődöt mondott, talán csak Mikhely, Bella, és Minarik játékát emelném ki.
Siska Attila: Ez a csapat már nem az, akit ősszel kitömtünk. A helyzetkihasználásunk borzalmas volt. A helyzet nélküli hazaiaknak adtunk egy pontot.
Jobb gólarányunknak köszönhetően a 14. helyen állunk a tabellán, ifjúsági csapatunk viszont a mai 0-2-es vereségnek köszönhetően helyet cserélt az Öttevénnyel, így a 15. helyre csúsztak. Jövő héten Nyúlra, majd Lébénybe látogat a csapat, következő hazai mérkőzésünket április 19-én az Abda ellen játszuk.
Csizmazia Gergely
-hirdetés- -hirdetés-