Meccsük sem volt: Még a hétvégi mérkőzés előtt az utolsó előtti, 15 helyre  csúszott vissza a megyei első osztály tabelláján 12 helyén álló JSE labdarúgócsapata. Két pontot levontak ugyanis a rég nem látott sikerrel szereplő helyi gárdától.

A megyei vezetés azért döntött így, mert egy igazolt játékos, a Kapuvárról három sárgalappal érkezett Világi Zoltán eltiltása ellenére pályára lépett a csapat színeiben az idény első, Petőháza elleni mérkőzésén. (Akkor bravúrosan 1-1-re végeztünk a lista élmezőnyében menetelő csapattal szemben.) A szövetség ezért két büntetőponttal sújtotta az egyesületet. (Lásd a tabellát itt!)

Tesch Ferenc, az egyesület elnöke elmondta, a JSE-nél követtek el hibát, hiszen – bár sem a kapuvári egyesület, sem maga a játékos nem jelezte pontosan sárgalapjai számát – nekik kellett volna pontosan nyilván tartani az érkezett 23 játékos büntetéseit, azonban pontatlanul, csak két sárgalapról volt tudomásuk. Az eset után a JSE technikai vezetője, Kis Sándor azonnal benyújtotta lemondását, amit a vezetőség tárgyal majd meg.

HT

-hirdetés- -hirdetés-