Jánossomorján vásárolták azt a lottószelvényt január 12-én, amely 42 millió forintot jelent a tulajdonosának, aki azonban eddig még nem jelentkezett a helyi szinten rekordösszegű nyereményért. Idén ezen kívül már két ötmillió forintos nyeremény is született Jánossomorján.

A 06-20/933-0630-as biztonsági telefonszámon jelentkezhet a Szerencsejáték Zrt.-nél az a szerencsés jánossomorjai lakos, aki a negyvenkét millió forintot nyerte. Kétmillió forint feletti nyeremény esetén kell ezt a számot hívni, az ennél kisebb összegeket bármely lottózóban megkapják a nyertesek legkésőbb 15 napon belül. Azonnali kifizetésre csak a százezer forintnál kisebb összegeknél nyílik lehetőség. 2007-ben a legnagyobb nyeremény sem érte el a két millió forintot, idén viszont már több nagyobb összegű nyeremény is született Jánossomorján, ráadásul egy hét leforgása alatt.

A két, 5-5 milliós nyereményért már jelentkezett a nyertes szelvény tulajdonosa, de a helyi szinten rekordméretűnek számító negyvenkétmillió forint ez idáig senkinek sem hiányzott. Erre figyelt fel a Szerencsejáték Zrt. is, az ő jelzésükre adott fel hirdetést a JTV képújságjában az egyik helyi lottózó vezetője is, hiszen, mint azt Bucskó Pálné elmondta, mindent meg kell tenniük annak érekében, hogy a nyertes a jogos nyereményéhez hozzájusson.

A negyvenkétmillió forintot egy ötöslottó szelvény alján található joker szám megjátszása hozta az eddig ismeretlen játékosnak, akinek kilencven nap áll rendelkezésére, hogy jelentkezzen nyereményéért, ezt követően ugyanis érvénytelenné válik a szelvénye.

Veres Dávid

-hirdetés- -hirdetés-