Egy 19 éves fiú halt meg Jánossomorján szombaton éjjel, amikor két társával együtt autójukkal egy házba csapódtak, alig 500 méterre a helyi diszkótól. Hírügynökségi értesülés szerint mindhárman ittasak voltak, és a sofőr feltehetően túl gyorsan hajtott. Az anyósülésen ülő fiú meghalt, a 21 éves sofőrt és a harmadik, 16 éves utast súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

 

A jánossomorjai végzetes baleset hajnali negyed háromkor történt, ötszáz méterre a kettőkor rendelet szerint elhallgató szentpéteri diszkótól. Három acsalagi fiatalember az Újtelep utcán haladt Opel Calibra típusú gépkocsijukkal, amikor a jármű nagy sebességgel áthajtott a jobb oldali árkon, majd a 8-as számú ház falának ütközött.


A baleset nyomai vasárnap délután

Az anyósülésen ülő 19 éves fiú meghalt, a 21 éves sofőrt és a 16 éves hátsó utast pedig súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Kocsis Tünde, a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrfőkapitányság sajtóreferense a Független Hírügynökségnek elmondta: a 21 éves sofőr ittas volt és gyorsan hajtott. Érte és a hátul ülő 16 éves fiúért még küzdenek az orvosok, ám az anyósülésen ülő fiatal életét már nem tudták megmenteni. A biztonsági övet egyik fiú sem kötötte be. A vizsgálat eddigi megállapításai szerint mindhárman ittasak voltak, és a tragédiában gyorshajtás is közrejátszott.

 

-hirdetés- -hirdetés-