Frissen megjelent könyvét mutatta be Harcsás Judit szerzőtársával, Gallai Rezsővel szerdán este. Az írónő ismét ötszáz forintot ajánlott fel minden eladott könyvből a mosonszentpéteri Kecskés Valentina megsegítésére. Az Embermesék (Két évszázadból) című könyvben emberekkel kapcsolatos élményeiről, különleges történetekről ír a szerzőpáros.

 

Harcsás Judit legutóbb megjelent, Boldogságkeresők című könyvének eladásából már 2004 novemberében is ötszáz forintokat ajánlott fel a Down-kóros, és szívbeteg kislánynak. Valentina három évvel ezelőtt esett át súlyos szívműtéten, de genetikai betegsége miatt folyamatos felügyeletre és kezelésekre van szüksége.

A szerzőpáros 2004-ben találkozott először, amikor Harcsás Judit, aki egyébként a Kisalföld újságírója, Gallai Rezsőhöz ment, hogy a századik születésnapja alkalmából egy riportot készítsen az íróval. Barátságuk azóta tart, így jelenhetett meg most ez a közösen írt kötet. Gallai Rezső szeptemberben Az ország legidősebb alkotója címet vehette át Budapesten.

 

-hirdetés- -hirdetés-