Kategória - Hírek

Videó

Elfogadott költségvetés

Úgy néz ki, a legrosszabb kilátások nem válnak valóra, nem ingatja meg a város költségvetését az elszaladó energiaár. Hárommilliárd felett a város költségvetése, ami összességében stabil működést garantál 2024-ben is.

Videó

Civil pályázat

Megnyílt a város civil pályázata, erről szintén a legutóbbi ülésén döntött a testület. A keret az előző évekkel nagyságrendileg megegyező, közel 29 milliós forrás, ami a helyi társaságok működését, fejlődését és programjait hivatott támogatni.

Videó

Német batyus est

Húshagyó keddel a héten lezárult a farsangi időszak. A Német Nemzetiségi Önkormányzat ilyenkor hagyományosan batyus estet tart, hogy így búcsúztassa a vidámsággal teli időszakot.

Videó

Keringők és bálozók

A végzősök keringője koronázta meg az iskolai farsangi bálokat a héten mindkét tagintézményben. Az ifjúkorba lépés jelképét is jelentő táncok mellett a kisebbek is jól érezhették magukat, jelmezbál és buli várt rájuk

Videó

Gördeszka pálya

Startra vár a jánossomorjai, új gördeszka pálya, az elemeket az elmúlt napokban helyezték ki a speciális betonra.

Videó

Operacinema

Nem könnyű műfaj az opera, mégis sikerült szórakoztatóvá, kortárssá tennie azt az Operacinema előadásnak, amely a Filmharmónia keretében utazott el Jánossomorjára.

Videó

Földrengés

Morajlást, dörrenést, csillárkilengést érezhettek többen szombat reggel hatkor: 2,2-es magnitúdójú földrengés volt Jánossomorján.

Videó

Útjavítás

Az eddigi legnagyobb összefogásban javítottak külterületi utakat a helyi gazdák és a város munkatársai a hét elején.