Kategória - Hírek

Videó

Fényvárás és ablaknyitogató

Két olyan rendezvénysorozattal ért a karácsony küszöbére Jánossomorja, amely az eddigi éveknél is többeket vett rá élményeket nyújtó, esti sétákra a városban. Az ablaknyitogató decemberben minden nap máshol várta a feladványokat megfejtőket, míg a fényvárás a városközpontban fogadta forró itallal...

Videó

Segélycsomagok

Két helyiséget is elfoglaltak azok az ajándékcsomagok, amit a hét elején osztott ki a rászoruló helyieknek Jánossomorja. A főként tartós élelmiszerekből álló csomagot a szentpéteri élelmiszerüzletben állították össze és innen indultak el segítő útjukra.

Videó

Kóruskoncert

Az Aranykapu Óvoda mindegyik tagóvodájába ellátogatott az iskola kórusa az utolsó héten. A társulat nemrég a szentpéteri templomban is kiváló koncertet adott, az ovisokhoz pedig már évek óta ellátogat ilyenkor, az ünnepek előtti napokban, hogy szebbé tegye a kicsik karácsonyvárását.

Videó

Idősek karácsonya

Meghitt karácsonyi ünnepet tartott szerdán a Jánossomorjai Idősek Klubja, a nappali idősellátást biztosító helyi intézmény. A klub tagsága az adventi gyertyák üzeneteiről és a karácsony fontosságáról beszélt műsorában, de közösen énekelhettek is az ünnepvárók.

Videó

Iskolai karácsony

A hagyományos karácsonyi ünnepséggel vette kezdetét a téli szünet a város iskoláiban csütörtökön. A Klafszkys osztályok változatos műsorszámokkal köszöntötték az év egyik legjobban várt ünnepét.

Videó

Gördeszka pálya épül

Egyre teljesebb a készülő Ifjúsági Park Jánossomorján, a Lókertben. Már készül a sokak által várt gördeszkapálya is, amit településfejlesztési pályázati forrásból valósít meg a város.

 

Videó

Színes Nyomok

Meghosszabbították a művelődési ház Színes Nyomok című jótékonysági kiállítását, hogy ezzel is segítsék az adományok gyűjtését.

Videó

12 órás úszás

Újra beleugrottak – az úszósport népszerűsítéséért ismét maratoni úszást tartott az iskola a városi uszodában, múlt pénteken.

Videó

Közösségi tér épül

Közösségi ház épül Szentpéteren, a Rákóczi utca egyik gyöngyszemében: az önkormányzat által felújított homlokzatú, heidebauer épületben. A teret településfejlesztési pályázati forrásból alakítja ki Jánossomorja, amire közel 57 millió forintot nyertünk – kiegészítve egy kisebb, saját...