Kategória - Hírek

Videó

Vecsei Zéta kiállítása

Saját tollakkal ékeskedik Vecsei Zéta újrónafői fotóművész, aki különleges montázsokból álló tárlatát pénteken nyitotta meg a Glázer-Kozma Galériában. A kiállítás már a jövő héten kezdődő Jánossomorjai Városnapok kulturális kínálatának első programja.

Videó

XI. Malomfesztivál

11. alkalommal is kulturális színtérré alakult a jánossomorjai hengermalom – Az Omlás Virágai Malomfesztiválon hétvégén is színház, koncertek, kiállítások töltötték meg a több mint száz éves egykori gabonaraktár tereit.

Videó

Óvodai évkezdés

Sok megoldandó gonddal vágott neki a nyárnak a helyi óvoda, de megoldásokkal kezdhette a szeptembert. Az egyre nehezebben idevonzható pedagógusok ügyét megpályázható albérlettámogatással, a hideg közeledtével sürgető energiatakarékosságot pedig korszerűsítéssel igyekszik orvosolni az önkormányzat.

Videó

Szúnyoggyérítés összefoglaló

Szeptember elejével lezárult az idei központi szúnyoggyérítési program, amely idén már megváltozott technológiával igyekezett fékezni a különlegesen elszaporodó rovarok invázióját.

Videó

Tanévnyitó

Jelentősen emelkedő gyermeklétszám, sikeresen feltöltött tanári kar, felújítások és felújítási tervek az iskolákban – megnyugtató közegben kezdődött meg a tanév Jánossomorján.

Videó

Óvodai ballagás

Az utolsó héten köszöntek el óvodáiktól a jánossomorjai óvodások, akik pár nap múlva már kis elsősökként ballagtak be az iskolába.

Videó

Babaköszöntő

28 kisbabát üdvözölhetett a város kedden, a művelődési házban tartott félévi babaköszöntőn. Nemcsak szülők, nagyszülők, de dédik is elkísérték a legkisebb jánossomorjaiakat első városi rendezvényükre.

Videó

Egészségnap

Az egészséges étkezésről szólt a nap a jánossomorjai Idősek Klubjában, szeptember 1-én, pénteken.

Videó

Baseball tábor

A nyár utolsó napjaiban rendezett tábort a Jánossomorja Rascals az egyesület sporttelepén. A nagy hőség ellenére mindenki lelkesen ragadott ütőt, elsajátítva a sportág alapjait, vagy fejlesztve a korábban megszerzett tudást. A Csirkefogók a táborral és az azt megkoronázó családi nappal egyik...