Kategória - Hírek

Videó

Közös karácsonyok

A karácsonyt számos közösségben várták együtt a héten, ünnepeltek óvodások, iskolások, de természetesen a felnőttek is. A közös ünneplés tetőpontját pedig az éjféli mise jelentette.

Videó

172 millió utakra

Folytatódhat a Jánossomorjai Útépítési- és felújíátsi Program jövőre is, magas összeget, több mint 172 millió forintot nyert belterületi utakra pályázati úton Jánossomorja.

Videó

Ügyeleti változások előtt

Sok a bizonytalanság az orvosi ügyeletek átalakítása körül. A január elsejétől életbe lépő rendelkezések között szerepel, hogy február elsejétől a háziorvosi ügyeleteket az Országos Mentőszolgálat irányítja.

Videó

Mikulás-kupa

Az elmúlt években jelentősen átalakult a Körzeti Általános iskola felsős osztályainak szervezett Mikulás kupa. A téli szünet előtti hetekben zajló sportesemények túlnőtték az eredeti foci-kézilabda kereteket, bár továbbra is ezeket a csapatsportokat kísérte a legnagyobb érdeklődés.

Videó

Évzáró Rascals

Évzáró vacsorán látta vendégül a csapattagokat és a támogatókat a Jánossomorja Rascals Baseball Egyesület múlt pénteken a Balassi Bálint Művelődési Házban. A baráti hangulatú összejövetelen értékelték az idei, egyik legsikeresebb szezonjukat, és az elmúlt 25 évet is.

Videó

Forgatag a központban

Újra megtelt a városközpont Jánossomorja utolsó karácsonyváró forgatagára. A kilátogatókat iskolai műsorok, fellépők, vásárok és templom fényfestés is várta.

Videó

Városi díj a kerekeseknek

A Társaskör Kerékpáros Klubja vehette át a Jánossomorja Városi Sport Díja kitüntetést. A csoport elmúlt 16 éve során több mint százan csatlakoztak a klubhoz, hogy megismerjék a szűkebb és tágabb környékünk értékeit, és közben tegyenek is egészségükért.

Videó

Segélycsomagok

Az áremelkedések az önkormányzat év végi segélycsomagjaira is hatással voltak. Bár ugyanúgy közel 650 ezer forintot tett erre félre a város, idén mintegy 30 csomaggal kevesebbet tudtak összeállítani, mint tavaly.

Videó

Rock Aid Fest

Közel félmillió forintot gyűjtött idén Bertalan Vilike és családja megsegítésére a hagyományos Rock Aid Fest segélykoncert, amely már hetedik alkalommal fogta össze a fémzene rajongóit, és várta a közönséget a jánossomorjai Vadász vendéglőbe.

Videó

Nyugdíjas évzáró

Meghitt hangulatban zárta az évet a Balassi Bálint Nyugdíjas Egyesület pénteken, a Vadász Vendéglőben tartott vacsorán.