Kategória - Hírek

Videó

Három kitüntetés

Három kitüntetést is átadtak idén a Városnapok egész hetes rendezvénysorozatának részeként a Városházán. Jánossomorjáért Emlékplakettet vehetett át Rozs Gyuláné, tiszteletbeli polgári címet Smuk András, díszpolgári címet pedig Kránitz József.

Videó

Szülinapi buli

Koncertek és programok a sportpályán – óriási bulival ünnepelte születésnapját szeptember 24-én Jánossomorja, amely 2004-ben ekkor vehette át a város kulcsát és azóta viselheti a városi rangot.

Videó

Füzetek bemutató

Újra belelapozhatunk a Jánossomorjai Füzetekbe. A helytörténeti folyóirat legújabb számát ezúttal is a városnapok keretében mutatták be a szerzőkkel közös beszélgetős esten, a városi könyvtárban kedden.

Videó

Két kiállítás

Fények és anyagok kölcsönhatása – két most megnyílt kiállítás is e köré a téma köré épült a Glázer-Kozma Galériában a héten. A művészeti tér minden évben különleges tárlatokkal köszönti a városnapok ünnepi hetét.

Videó

Fut a város

Újra százak álltak rajthoz Jánossomorja legnagyobb tömegsport-rendezvényén, a Fut a városon. Az Európai Mobilitási Hét autómentes napjához csatlakozott idén Jánossomorja, így különleges helyszínen a városközpont utcáin futhattak a gyerekek és felnőttek. A szervezésben az önkormányzattal...

Videó

Rajt a bringapályán

A hétvégétől használható a város most elkészült bringapályája a Lókertben. A szakszerű használat előtt csütörtökön nyitották meg a kaput a szakhatósági ellenőrzés során.

Videó

Őszi útépítések

Befejezésükhöz közelednek az őszi útépítések Jánossomorján. Idén fontos cél volt, hogy a beruházásokat még az ősz végi hidegek beállta előtt befejezzék a városban, ez sikerült is.

Videó

Civil fórum

Civilek a pályán – A város segítségre kérte a civil szervezeteket a szerdai civil fórumon.