Kategória - Hírek

Videó

Augusztus 20.

A nehéz időkben az összefogás és az egyetértés a legfontosabb a problémák átvészeléséhez. Ezt hangsúlyozta Jánossomorja augusztus 20-i ünnepsége.

Videó

Római tábor

Kényelmes egy saru? Mi köze van a gladiusnak a gladiátorokhoz? Sok kérdésre választ kaphattak a gyerekek múlt héten Jánossomorján. A római kori mindennapokba nyerhettek bepillantást a helyi művészeti galéria történelmi korokat megidéző táborában.

Videó

Fúvós tábor

Ötödik alkalommal várták nyári táborba a fúvósokat a zenekar vezetői: Ezúttal Dunaszigetre, majd a Klafszky Tagiskolába.

Videó

Lovastalálkozó

Erő és kecsesség együtt. A lovak szerelmesei egy egész napon át csodálhatták a szebbnél szebb és nagyon ügyes hátasokat és lovasaikat, hajtóikat a jánossomorjai lovastalálkozón.

Videó

Épül a bringapálya

A térség egyik nagy vonzereje lehet a jánossomorjai bringa és deszkapálya, ami őszre készül el, és az ország egyik legnagyobb pályája lesz. A munkálatok már javában folynak a Lókertben, amit a város a fiatalokat váró parkká alakítana a következő években. Ennek egyik központi eleme a most épülő...

Videó

Pusztasomorjai Vigasságok

Sok stílust, műfajt felvonultató kulturális kavalkádként nyitotta meg újra a Sós Antal Közösségi Ház kapuit a Pusztasomorjai Vigasságok a hétvégén. Idén a bábjáték, a duma, a rock és a görög vagy épp ír-angol népzene is várta a szórakozni vágyókat.

Videó

Nyári táborok

A nyári szünet közepe is a táborok jegyében zajlott Jánossomorján. A táncosok és a tündértábor tagjai egymásnak adták a kilincset a művelődési házban, míg a Klafszky utca gyerekei idén is saját maguknak szerveztek tábort, dacolva a hőséggel.

Videó

Másodosztályban a labdarúgók

Újra a megyei másodosztályban szerepel a JSE felnőtt labdarúgó csapata. Az együttes utolsóként zárta a tavalyi bajnokságot, melynek következtében a legtöbben eligazoltak a kék-fehérektől.