Kategória - Hírek

Videó

Elismerés a HIPP Kft-nek

Országosan is kiemelkedő a Hipp Kft. szellemisége, ami a környezettudatosságot és a társadalmi felelősségvállalást illeti. A hanságligeti üzem 2018 után már másodszor kapta meg a fenntarthatóság terén példaértékűen működő magyar vállalatnak járó elismerést.

Videó

Polgárőr születésnap

15 éves születésnapját ünnepelte a Jánossomorjai Polgárőr Egyesület. Jubileumi közgyűlésükön két hete újraválasztották a szervezet vezetőségét, áttekintették az elmúlt évek munkáját és az előttük álló új kihívásokat.

Videó

Tábordömping

Egymást érik a táborok a nyári szünetben Jánossomorján, a gyerekek kedvét pedig az elmúlt napok kánikulái sem vették el a közös szórakozástól. Július közepén hetente akár két programból is válogathattak az érdeklődők, és ez a bő választék szinte az iskolakezdésig kitart majd.

Videó

Időközi választás Újrónafőn

Időközi polgármester választást tartottak vasárnap Újrónafőn. A település 728 választásra jogosult lakója 24-én reggel hattól est hétig járulhatott az urnákhoz.

Videó

Útátadás Nagy Istvánnal

A hosszú távú gondolkodás jó példájaként emelte ki a várost és útfelújítási programját Dr. Nagy István agrárminiszter, országgyűlési képviselő pénteken. Ekkor az idei, állami támogatásból felújított négyből két elkészült utcát is átadhatott a lakóknak a miniszter és a város.

Videó

Semmelweis-nap

Egészségügyi dolgozóit köszöntötte a város július elsején, a magyar egészségügy napján, ami egyben Semmelweis Ignác, az anyák megmentőjének születésnapja.

Videó

Táborok

Két különleges jánossomorjai tábor is várta a gyerekeket az elmúlt hetekben: A nyár legnagyobb létszámú táborát rendezte meg az iskola július 2-a és 6-a között Balatonbogláron.

Videó

Évadzáró TérZene

Régi kedves ismerősökkel búcsúzott a TérZene sorozat évada: Donyec István és fia adott koncertet utolsóként, előtte pedig a helyi fúvósok mutatták meg, hogy muzsikálnak csornai barátaikkal közösen. A tíz koncertes finist maga mögött tudó program azonban folytatódik, a szervező művelődési ház az...

Videó

Bábelőadás

A szülőknek tartott előadással zárta az évet az iskola bábcsoportja is, múlt héten, a Glázer-Kozma Galériában. A csoport egy klasszikus darabon dolgozik, Vitéz László Aranyországbeli kalandjait viszik színre, a kezdő bábosoknak ajánlott totembáb-technikával.