Kategória - Hírek

Videó

Útátadások

Két utcát adhatott át a város a lakóknak a héten: A Széchenyi utcában új út épült, a Hársfa utcában pedig egy nagyon rossz állapotú pályatestet újított fel az önkormányzat. A munkák összesen több mint 50 millió forintba kerültek.

Videó

Testületi ülés

Több kisebb, de nem kis fontosságú ügy került a képviselőtestület elé a szerdai soros ülésen. Nem emel adót és nem vezet be új adónemet Jánossomorja jövőre.

Videó

Ötvenévesek találkozója

Ötven éves polgárait köszöntötte Jánossomorja. Szombat este a tavaly elmaradt fogadást is pótolta a város, így most két év szülöttei ünnepeltek együtt.

Videó

Fúvós találkozó

Aranyos jánossomorjai siker – A pandémia nehézségei ellenére idén ősszel a helyi művészeti iskola ismét megrendezte a Jánossomorjai Rézfúvós Találkozó és Minősítő Versenyt.

Videó

Hármas kiállítás

Hármas kiállítás nyílt a Glázer-Kozma Galériában. Kiss Ágota és Szélig Annamária gyöngyékszerei, illetve Tanai Guzorán Anna textiltervező munkái láthatók a művészeti galériában. A két győri és egy jánossomorjai alkotó tárlatát beszédekkel, dalokkal és bemutatóval nyitották meg, már a járványügyi...

Videó

Díjazott Csirkefogók

Jánossomorjai sportoló lett az év hazai baseball játékosa a másodosztályban. A Magyar Országos Baseball és Softball Szövetség múlt héten választotta meg az elmúlt szezon legjobbjait.

Videó

Újra maszkok

Visszatérnek a maszkok – szigorodtak a járványügyi védekezés szabályai Magyarországon szombattól.

Videó

Családi levélgyűjtés

Levélgyűjtő családi délutánt tartottak a jánossomorjai Kék Bagoly Bölcsődében csütörtökön. A családokat arra kérték, közösen szedjék össze az udvar fáinak lehullott leveleit, szórakozva, beszélgetve, ismerkedve egymással, az intézmény dolgozóival.