Kategória - Hírek

Videó

Nemzeti ünnep

Az 1956-os forradalomra és szabadságharcra emlékezett Jánossomorja péntek este, a Menekülők Kopjafájánál. Az ünnepi beszédet Dr. Nagy István agrárminiszter, országgyűlési képviselő tartotta, kiemelve a mai kor felelősségét 56 szellemiségének megbecsülésében.

Videó

Parkfelújítás

Tovább folytatódott az Egészségház melletti park átalakítása. Az intézmény parkolóját tavaly bővítették, hogy enyhítsék a rendelő előtti zsúfoltságot.

Videó

Heideboden egyesület

Új civil szervezetet alakult városunkban: a megmaradt helyi német nemzetiségűek közösséggé formálása, identitásának megőrzése és hagyományainak ápolása a Heideboden Német Nemzetiségi Kulturális Egyesület célkitűzései.

Videó

Méhészkönyv

Hiánypótló méhészeti szakkönyvet fordított magyarra a jánossomorjai Gazsó Imre méhész. A most kiadott könyvet a Glázer-Kozma Galériában mutatták be szombaton.

Videó

Dupla gólyabál

A hagyományoktól kissé eltérő gólyabált rendezett idén az iskolai diákönkormányzat. Mivel tavaly a járványügyi korlátozások miatt a rendezvény elmaradt, most az ötödik és hatodik évfolyam együtt mutatta be előzetes feladatait, és közösen vett részt a játékos vetélkedőkön.

Videó

Gyertyagyújtás

Sokak emlékeztek gyertyagyújtással, koszorúval kedden este Budai Viktóriára, a helyi kézilabdacsapat kapusára a főtéren.