Kategória - Hírek

Videó

Erős a harmadik hullám

Erős a harmadik hullám, újabb intézkedésekkel: beoltják a pedagógusokat, kinyit a bölcsőde, folytatódnak az oltások a háziorvosi rendelőkben és heti két tesztre lesz szüksége az ingázóknak.

Videó

Húsvétvárók

Húsvéti díszbe öltözött a főtér a héten, hogy segítse az ünnepi készülődést és örömet szerezzen az arra járóknak, városlakóknak a járványhelyzet nehézségei között is.

Videó

Járdafelújítás

Évek óta a legnagyobb keretösszeget szánja idén a járdafelújítási programra az önkormányzat. Az elfogadott idei teljes összeg 30 millió forint, kizárólag saját forrás.
 

Jánossomorjai tervek a programban

Jánossomorja fejlesztési igényei is bekerültek a kisvárosok fejlesztését segítő program tervébe. Február végén látott napvilágot a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége által az elmúlt években kidolgozott Kisvárosi program. A program kidolgozásában több mint hatvan polgármester és...

Videó

Zárva marad a bölcsőde

Nem enyhült a járványhelyzet, meghosszabbították az országos szigorításokat még legalább egy héttel. A megbetegedések miatt a helyi bölcsőde is zárva tart, gyermekfelügyeleti csoport sem nyitható.

Videó

Csendes ünneplés

Egyéni emlékezésekkel tisztelgett Jánossomorja március 15-én, elmaradt a hagyományos városi ünnepi műsor és a fáklyás menettel egybekötött koszorúzás is.

Videó

Felújítás előtt

Az előkészületek utolsó fázisába érkezett, április elején elkezdődhet a helyi bölcsőde bővítése és korszerűsítése.

Videó

Elhunyt Pollák Ferenc

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Pollák Ferenc, a jánossomorjai Alapfokú Művészeti Iskola nyugalmazott oktatója, igazgatója, az általános iskola korábbi ének-zene tanára, Jánossomorja Kultúrájáért Díjas zenepedagógus.