Személyautó csapódott a vonatnak a hátsó vasúti átjárónál, nem sokkal később egy gyalogost ütöttek el a Vadász Vendéglő előtti gyalogátkelőn. A jánossomorjai férfi súlyos fejsérülést szenvedhetett, a vasúti szerencsétlenségben nem sérült meg senki.

Két komoly baleset is történt az első havas napon Jánossomorján. Egy személyautó ütközött a vasúti átjárón áthaladó személyvonat oldalának vasárnap egy óra táján. A járműben ketten utaztak, a szerelvényen is kevesen voltak, senki sem sérült meg. A rendőrség jelenleg is vizsgálja a baleset körülményeit, azt, hogy a fényjelző megfelelően működött el, illetve, hogy a jármű miért nem tudott megállni megfelelően. Az autó eleje sérült meg, a vonat oldalán kisebb kár keletkezett. A személyvonat a jánossomorjai vasútátjáróban állt meg a vizsgálatra. Egy járat erejéig vonatpótló busz közlekedett Jánossomorja és Csorna között. A baleset mentési munkálatainál helyi és a mosonmagyaróvári tűzoltók is segédkeztek.

 

Fotók: ÖTE és JTV

Nem sokkal később újabb balesethez riasztották a rendőrséget. A Szabadság utca elején lévő gyalogátkelőn egy idős jánossomorjai férfi kelt át, amikor egy, a művelődési ház felől érkező, munkásokat szállító kisbusz elütötte. A férfi komoly, elképzelhető, hogy súlyos fejsérüléseket szenvedett, őt a kiérkező mentők kórházba szállították. Az eset vizsgálata még folyamatban van.

 

HT – JTV
2017.01.08.15:50

-hirdetés- -hirdetés-