Nyárnyitogatók

Bezárták az iskolát. Csütörtökön mindkét tanintézményünkben vidám évzárót tartottak. Az iskola eredményes időszakot hagyott maga mögött, amit felújítások és a javuló tanulmányi eredmények is igazolnak.

Csütörtökön Szentjánoson és Szentpéteren is ünnepélyes keretek között nyitották meg a nyarat, a felhőtlen játék és szórakozás idejét. A szentjánosi diákok versekkel, dalokkal búcsúztak el az iskolától. De a Kedvesem című népszerű dal iskolás változatával az év közbeni kemény munkájukra is rávilágítottak.

Fotógaléria a képre kattintva!
A munkának meg is lett az eredménye, sok oklevelet, gratulációt olvashattak fel az évzárón és jutalomkönyvekért, tapsokért is sokan vonultak ki az emelvény elé. A szülői munkaközösség aktív tagjainak is köszönetet mondtak.

Délelőtt a Klafszkyban is bezárták az évet. Itt is sok elismerésnek örülhettek a tanulók, szülők, és persze a tanárok is. A búcsúzó nyolcadikos és a felsőbe lépő negyedikes diákok különleges produkcióval készültek a közönségnek. A poharak ritmusára a Rizikófaktor zenekar tekerte ki a Cups című dal szövegét.

A termekben aztán az elbúcsúzó tanárok megfontolandó szavakkal, kis ajándékokkal és persze könnyekkel köszöntek el a diákoktól, és adták át a bizonyítványokat.

Fotógaléria a képre kattintva!

Az iskolavezetés is jó évet zárt. Az eredmények javultak, köszönhető a sok csoportbontásnak, a délutáni és a fejlesztő különóráknak. Csökken a bukások száma is. Az átalakulások már a nyárra szabnak feladatot az iskolának. Hárman távoznak, őket pótolni kell, és egy testnevelő tanárt is fel kell venniük a növekvő óraszám miatt. De örvendetes létszámtöbblettel is meg kell birkózni. 83 elsős kezdhet szeptembertől, ami rég nem látott tömeg. A Klafszky helyzete stabilizálódott, a megszűnés jó ideig már nem fenyegeti az iskolát. Komoly fejlesztések és felújítások elé néz az intézmény.

 

JTV

-hirdetés- -hirdetés-