Hetedszerre zárja éves munkáját kiállítással a központi iskola rajzszakköre. A változatos technikákkal készült rajzok a tehetségről árulkodnak, ám a gyerekek nemcsak a fejlődésért járnak szakkörre, sokaknak a vidám hangulat fontos, de van aki a mindennapi gondokról feledkezik el így.

22 felsős gyerek több száz képe készült el az iskola rajzszakkörén idén. Ezek legjobbjait hozták el a művelődési ház galériatermébe szerdán. Variációk című tárlatuk megnyitóját a zeneiskolás diáktársak tették szebbé.

Az iskolai kirándulás miatt foghíjas létszám ellenére mindenki kapott egy-egy méltató szót a szakkörvezető tanártól. Kóbor Attila 2006-óta mutatkozik be szakköröseivel a város közönségének. A délutáni foglalkozásokon mindenki egy témát választhat, egy féléven át ezzel kell foglalkoznia. Így gyorsabban fejlődhetnek a gyerekek. A padokból sok tehetség is kikerül minden évben, akik továbbtanulásukban is szerepet szánnak a rajztudásnak, de nem ez a legelső cél. A rajzosok az iskolai projektek és teremdíszítések terén is sokat tesznek az intézményért. De a rajzolás feszültségoldó légköre legalább annyira fontos, sőt a vidám hangulatú szakkör sem utolsó a diákok számára. A szakkörösök és vezetőjük egy szál virággal búcsúztak el ballagó diáktársaktól. A rajzokat, festményeket június 18-ig láthatjuk a falakon.
HT
-hirdetés- -hirdetés-