Egy másik jánossomorjai családi házba is betörtek szerdán ismeretlenek, ám az elkövetők nem vittek el semmit. A helyi rendőrőrs kéri a lakosságot, hogy aki az Óvári utca és a volt Kossuth MGTSZ-iroda, illetve a Sport utca és a Szabadság tér közelében elszórt, betöréshez alkalmas eszközöket (feszítővas, csavarhúzó, véső, kesztyű, stb.) talál, értesítse a rendőrséget.

A Sport utca egyik családi házában csak csütörtökön derült fény arra, hogy az egyik ablakot befeszítve ismeretlenek jutottak a lakásba – a háziak ugyanis szerdán nem tartózkodtak otthon. Tőlük úgy értesültünk, nem tűnt el semmi a házból. Feltehetően itt is, mint a korábbi esetben, csak készpénzre, esetleg ékszerekre utazhattak az elkövetők.

Hogy a két szerdai eset között mi lehet az összefüggés, arról egyelőre még nem kaptunk tájékoztatást. A rendőrség nagy erőkkel folytatja a nyomozást. A két tetten ért és feltartóztatott gyanúsított férfi jelenleg őrizetben van, ellenük betöréses lopás kísérlete miatt folyik eljárás.

A helyi őrs kéri a lakosságot, hogy értesítsék a rendőrséget, ha az ügy kapcsán szóba jöhető információról tudnak, esetleg az utcán heverő, betörésnél használható, gyanús tárgyat találnak.

A helyi rendőrőrs mobilszáma: 06-30
-339-8841

HT

-hirdetés- -hirdetés-