81 ezer forint gyűlt össze a fúvószenekar által rendezett újévi koncert adományaiból, amivel idén az Alapfokú Művészeti Iskolát támogatták. Az előadáson szinte az összes helyi táncos és zenész művészeti csoport fellépett.

Szinte minden helyi táncos és zenés formáció megmutatta magát a hagyományos évköszöntő rendezvényen. Az újévi koncert szokását évről évre örömmel fogadják a nézők. A negyedik újévi koncerten a szervező fúvószenekar játszott könnyed dallamokat. Fellépett a zeneiskola modern-tánc csoportja és kamarakórusa. Az iskola fúvósai is vidám dallamokat játszottak. Virtuóz műsorral örvendeztette meg a közönséget a zeneiskola ütős szekciója. Az Aranykapu Óvoda énekkara az elmúlt ünnepek meghitt hangulatát idézte fel, de vidám újévköszöntő népdalokat is hallhattunk előadásukban. A tánc-produkciók között a Tititá Néptánccsoport gyermekcsoportja, majd utánuk a felnőttek is sváb táncokat jártak a nézőknek. A Cintia Wellness Club táncosaira vártak talán a legtöbben a nézőtéren, akik több csoporttal is megmutatták tudásukat.

Nem csak az újévi koncert tér vissza évről évre, az is hagyomány, hogy a szervezők jótékonysági gyűjtést is rendeznek egy-egy intézmény számára. Idén az Alapfokú Művészeti Iskola kapta meg az adományként összegyűlt 81 ezer forintot. Az iskola működését az önkormányzat biztosítja, ez az összeg fejlesztésekhez lehet hasznos.  A fúvós egyesület jövőre január elsején rendezné meg a koncertet, hogy még inkább átadhassák a nézőknek az újév-köszöntő hangulatot.

HT

-hirdetés- -hirdetés-