Két arany és két ezüst országos minősítés érdemelt ki a jánossomorjai Cintia Wellness Club április 18-án, a Csabrendeken megrendezett országos amatőr minősítő táncfesztiválon. A mieink öt koreográfiával indultak a megmérettetésen, három korcsoportban.

 

A lányok alsós, felsős és középiskolás kategóriákban versenyeztek. Összesen kilenc koreográfiát ítélt az edző alkalmasnak arra, hogy országos mezőnyben megmérettessen. Az alsósok “Tarzan lányai” című műsorukkal kiérdemelték az ezüst minősítést. A “Sztár születik” ötödik helyet, a “Mini pomponok” pedig 4. helyet ért el a több mint tíz show nevezés közül. A felsősök kimagaslóan jó szerepeltek. Show 1. katagóriában a “Vámpítok bálja” ARANY , valamint a show 2. katagóriában az “Ámor nyila” szintén ARANY minősítást kapott. Hip-hop kezdő csoportuk a 4. helyen végzett. A középiskolások sem maradtak kupa nélkül. A “Boszorkány duo” ezüst minősítéssel tért haza. “Hush, hush” és “Bad romance” formációk mindketten a 4. helyen zárták a megmérettetést.

A csapat büszkén tért haza a versenyről és máris készülnek a következő táncfesztiválra. Nagy katalin edző szerint szerint néhány koreográfia a vártnál jobban szerepelt, de voltak, amelyek még további csiszolásra szorulnak. A versenyen bemutatott összes koreográfiát a jánossomorjaiak megtekinthetik a majálison délután 3 órától. A Cintia Wellness Club táncosai, edzőjük, valamint a kísérő szülök külön köszönik az önkormányzatnak, hogy az idén először nyújtott anyagi támogatásból a borsos utazási költségeknek csak a felét kellett kifizetniük.

(A versenyen készült fotók hamarosan láthatók a klub honlapján)

Munkatársunktól

-hirdetés- -hirdetés-