Új vezetőséget választott a Balassi Bálint Ifjúsági Klub. Az új elnök a fő célok közt a  fiatalság összefogását  és a programok színesítését emelte ki.

 

Az elnöki posztra a két induló közül Berta Csabának szavazott bizalmat a társaság. Külön vezetőségi tag látja el a titkári, pénzügyi, illetve klubhelyiség rendjével kapcsolatos feladatokat.

A hét évvel ezelőtt alakult klub több helyi rendezvényen is állandó résztvevő, illetve segítő. A városi rendezvények lebonyolítása és a különböző ünnepek, megemlékezés mellett több közösségi megmozduláson is részt vesznek, például szemetet szednek, temetőt gazolnak. Berta Csaba elnök szerint a már kitűzött feladatok nem változtak a vezetőségváltással. Mint mondta, a klubnak egy célja lehet, ez pedig a jánossomorjai ifjúság összefogása illetve az ifjúsági élet felpezsdítése.

A klub szeretné, ha a létszám bővülne, így továbbra is várják az érdeklődő fiatalokat. E cél érdekében a közeljövőben az általános iskolákat is felkeresik, hogy ott tartsanak bemutatót a szervezetről.
VD
-hirdetés- -hirdetés-