Talán furcsa, de mégis olvasással kezdődött a nyári táborszezon Jánossomorján, igaz, kicsit másképp. Könyves játékok, kvízek, könyvtorony építés, önismereti feladatok is várták a könyvtárban a gyerekeket a héten, de azt is kipróbálhatták, milyen könyvek között aludni. A nyári szünet első tábora tartalmas szórakozást biztosított a részvevőknek.

 

 

Zeneszöveg elemzéssel is foglalkoztak a gyerekek a könyvtári táborban az irodalmi napon. Később aztán ők maguk is verset írtak előre megadott szavakat felhasználva. A nyári szünet első tábora számos érdekes programmal várta a résztvevőket. Sok mindent megtanultak a gyerekek a könyvtárak működéséről, saját magukról és rengeteget játszottak. Sőt, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárat, az ország legnagyobb könyvtárát is megismerhették budapesti kirándulásuk alkalmával.

 

 

 

A nyári szünetben szinte minden hétre jut napközis tábor Jánossomorján, ismét lesz sakktábor, retró tábor és Szemfüles tábor, de különböző tánccsoportok is várják a gyerekeket. Ezekről bővebben a művelődési házban is tájékoztatást kaphatnak a szülők.

 

 

 

 

IVV – JTV

 

 

 

-hirdetés- -hirdetés-