Két hasonló motorosbaleset három napon belül, közel egymáshoz – Motoros és egy parkolóból kitolató személyautó ütközött a pusztasomorjai tabak parkolójánál szerda 10 óra tájban, a pusztasomorjai kanyarban, a Tarcsai és a Szent István utcák találkozásában.

 

A kismotorral a kanyar felől érkező, idősebb jánossomorjai férfi információink szerint nyolc napon túl gyógyuló, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett – a helyszínelés és az egészségügyi ellátás ideje alatt forgalomkorlátozásra, terelésre kell számítania az arra haladóknak.

 

Szintén személyautó találkozott motorkerékpárral a pusztasomorjai Szent István utcán, a Szent István park előtt vasárnap délután. Úgy tudjuk, a motoros 8 napon túl gyógyuló, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett. Nem hivatalos információink szerint a motorjával a templom felől érkező jánossomorjai fiatal férfi akkor veszítette el uralmát a jármű felett, sodródott ki és esett el, amikor a szembe jövő gépkocsi egy előtte álló, vagy a parkolóból kitolató autót került ki.

 

 

 

 

 

-hirdetés- -hirdetés-